Sociale Verhuishulp

knop sociale verhuishulp zonder tekst
Firma J. Jacquemijns biedt hulp bij verhuizingen en klussen voor senioren, alleenstaanden en andere mensen die ondersteuning kunnen gebruiken in een veranderende situatie. Alleen of op hogere leeftijd verhuizen is geen pretje. Wij helpen u met klussen en verhuizen om deze tijd zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

U kunt daarbij denken aan het in- en uitpakken van uw spullen en meubilair, het vervoeren en inruimen, maar ook het af- en aansluiten van wasmachines, televisies en radio’s. Daarnaast knappen wij woningen op, sluiten lampen aan, hangen gordijnen en schilderijen op: kortom wij zorgen dat u zich weer helemaal thuis kunt voelen.

verhuishulp senioren alleenstaanden

Wij beschikken over een eigen werkplaats met tijdelijke opslagmogelijkheden. Ook hebben wij een grote bestelbus met aanhanger om uw spullen te vervoeren.

Even voorstellen…

Hallo, ik ben Rainier Jacquemijns, aannemer en meubelmaker van beroep. Ze noemen mij een handige vakman. Ik houd ervan mensen te helpen. In de ruim 20 jaar dat ik in het vak zit, ben ik menig maal ingeroepen om te helpen bij verhuizingen. Vrienden, familie, maar ook klanten heb ik bijgestaan. Op die manier deel ik mijn kennis en ervaring met anderen. Het sociale aspect van mensen helpen speelt namelijk voor mij een grote rol.

tuinmeubelen t gooi
Mijn betrokkenheid bij ouderen

Toen ik kort geleden mijn eigen ouders moest verhuizen (beiden waren toen al over de 80), ondervond ik aan den lijve hoe belastend een verhuizing voor senioren is. Jarenlang hebben mijn ouders zich voor anderen ingezet en nu hadden zij de kracht niet om zelf een hele verhuizing op touw te zetten. En dan moet je ook nog naar een kleiner huis… Natuurlijk hielp ik mijn ouders en ik merkte om mij heen dat meer mensen behoefte hebben aan extra ondersteuning bij een verhuizing.

Hulp inroepen?

Natuurlijk kunt u ons bellen voor een kennismaking. Wij komen vrijblijvend langs om uw situatie op te nemen en uw wensen met u te bespreken. Wij werken op basis van een aantrekkelijk uurtarief of een vooraf besproken totaalprijs. Bel Rainier Jacquemijns op 06-53842329 of mail naar info@tuinmeubelen-tgooi.nl.

Advertentie

Eén reactie naar “Sociale Verhuishulp”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Home | Fa J. Jacquemijns: voor al uw klussen en verbouwingen - september 24, 2014

    […] Sociale Verhuishulp […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: